Olga Šípková nově na Dvojce

28. listopad 2014

Dvojnásobná mistryně Evropy ve sportovním aerobiku Olga Šípková vám od 1. prosince poradí, jak se správně protáhnout, jak posílit některé svaly nebo doporučí nejrůznější tipy pro váš jídelníček.

Snažíte se shodit pár kilogramů? I s tím vám Olga pomůže. Prozradí jak zdravě mlsat a nepřibrat. A nezapomene ani na kvalitní odpočinek. Těšit se můžete také na jógu nebo strečnik.

Jedna z nejlepších

Teoretické znalosti získala při studiu na Fakultě tělovýchovy a sportu UK, oboru učitelství tělesné výchovy a biologie. A všechny tyto teoretické znalosti ověřila doslova na vlastním těle.

Po škole pracovala jako lektorka aerobiku, v roce 1993 se zúčastnila prvního mistrovství ČR ve sportovním aerobiku a zvítězila. Pod vedením svého muže zůstala na závodní dráze 5 let.

Na MS v Sydney v roce 1997 získala světový titul a skončila závodní kariéru. Pak trénovala ve fitness centrech, vystupovala v televizi v různých pořadech. Čtyři roky moderovala v televizi pořad Sama doma. A spolupráce s Dvojkou bude trvat možná i déle.

Minuta pro vaše zdraví s Olgou Šípkovou vždy od pondělí do čtvrtka ve 13:30 v Odpoledni s Dvojkou.

autor: jra
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.