O pořadu Četba na pokračování

Ty nejlepší audioknihy načtené předními českými interprety. Krimi, komedie i zamilované příběhy. Poslouchejte živě nebo až měsíc zpětně zdarma on-line.

Audioknihy tu byly dřív než se jim tak začalo říkat. Rozhlasová četba je nejstarší dosud existující pořad. Začala se vysílat už krátce po zahájení prvního rozhlasového vysílání v roce 1923.

Na dobrou noc

Četba na pokračování je vhodným společníkem na dobrou noc. Přední herci a herečky vám čtou z bestsellerů, ale i klasiky z povinné četby každý den po desáté hodině večer.

Detektivky, komedie i horory

Mluvené slovo na Dvojce se nevyhýbá žádným žánrům. Uslyšíte komedie, thrillery, detektivky, horory i milostnou a zamilovanou literaturu.

Zdarma on-line

Nevyhovuje vám doba vysílání? Na stránce Hry a četba najdete každou audioknihu spolu s rozhlasovými hrami, pohádkami pro děti a dalším mluveným slovem k on-line poslechu zdarma ještě jeden až čtyři týdny po odvysílání.

Stahujte do mobilu

Kvůli autorským právům nenajdete naše audioknihy jako podcasty na Spotify nebo v jiných podcastových čtečkách. Stáhnout jako mp3 si je ale můžete v aplikaci mujRozhlas. Poslouchat je pak můžete off-line v mobilu v autě, jako kulisu při práci nebo při vaření, běhání, cvičení.

Aplikace mujRozhlas nabízí i funkci uspat, která vám audioknihu, rozhlasovou hru nebo jiné mluvené slovo po čase sama vypne.

Některé audioknihy ze zlatého fondu Českého rozhlasu nebo i nové bestsellery jsou za poplatek ke stažení v e-shopu Radioteka.cz. Unikátním projektem Dvojky jsou taky živě natáčené a vysílané četby nebo rozhlasové hry na našem YouTube.

Ty nejlepší audioknihy

Jako tradiční partner ankety Audiokniha roku Český rozhlas Dvojka na svých stránkách připravila výběr toho nejlepšího mluveného slova z vlastní nabídky. Můžete ho poslouchat zdarma kdykoli. Příjemný poslech→

Další pořady

  • Srdcovky od Dvojky

    Výlet proti proudu času do dob, kdy hudba měla nejen rytmus, ale i melodii.

  • Jak to vidí...

    Aktuální názory a komentáře nezávislých osobností na dění kolem nás.

  • Rozhlasová hra

    Poklady světového i českého dramatu nebo současná díla. Vždy v nastudování nejlepších režisérů se známými herci.

  • Desky, pásky, vzpomínky

    Písničky, které provázely život slavných muzikantů. Vyprávění hudební osobnosti o svém životě, inspiraci, rodině i přátelích, spoluhráčích a dalších zajímavostech.