Zdeněk Vrba

Moderátor

Jsem spoluzakladatelem a moderátorem autorského pořadu Noční proud.

Co dělám v rozhlase:
Jsem spoluzakladatelem a moderátorem autorského pořadu Noční proud. Párkrát do roka také vyprodukuji a moderuji přímý přenos z nějaké zajímavé akce.

Stál jsem u zrodu spolupráce Českého a Slovenského rozhlasu v posledních letech. V Českém rozhlase jsem uváděl kromě Nočního proudu např. Diskotéku Domina, Formuli Pop nebo jsem byl autorem hudebních otázek soutěže Kudy z nudy.

Před rozhlasem:
Jako absolvent Lidové konzervatoře v oborech Společenská zábava i Diskotéky jsem už řadu let především univerzálním moderátorem.

Namátkou: Ochutnejte Evropu (v rámci Summitu EU), Help Haiti, Vzpomínka na Petra Nováka/45 let George and Beatovens, Pocta Pavlovi Novákovi, narozeninový koncert Pavla Dobeše v Lucerně, Zlatý Ámos, Královna ocel, Česko-Slovenský Senior Klub, Jágr Team, Orvis Cup, Tenis Cup Film Festival Karlovy Vary, Běhy Terryho Foxe, Lodě na vodě, 110 let Masarykovy nemocnice v Ústí n.L., 700 let obce Vysoký Újezd, 950 let obce Ploskovice, utkání fotbalového Týmu snů, Crazy Action Cup, 11 dnů Prahy 11, Den Prahy 15, Uhříněveské Galavečery...

V první polovině 90. let jsem moderoval všechny koncerty Dalibora Jandy, posledních 6 let mnohé koncerty Rangers. S Josefem Náhlovským mám zájezdový program Besídka se šaškem. V České televizi jsem moderoval soutěže Gladiátor, Čtyřlístek nebo Hádanky s písničkami. Od roku 1995 jsem producentem kulturních programů na výstavišti Zahrada Čech v Litoměřicích.

Co mě baví:
Rád hraju tenis a pořádám VIP tenisové turnaje.

Všechny články

Sledujte nás

Kolegové