Myslím, že bys mě neměl půjčovat ani kamarádům. Uhádnete Ranní špek? A vy tento předmět půjčujete?

6. duben 2021

Každý den od pondělí do pátku vám v Ranní Dvojce představíme jeden Ranní špek. Hravou hádanku pro dobré vstávání. Připravují Dalibor Gondík, Regina Květoňová, Jakub Kaloč a Eliška Švepešová.    

Zadání našich Ranních špeků může mít různé podoby. Přesvědčili nás o tom manželé Černí, kteří nám zaslali úterní hádanku. Ta vznikla u příležitosti předávání dárku jejich bratranci, který slavil 50. narozeniny.

Milý Borku,

tato Tvá nová voňavá přítelkyně Ti navodí chvilky blaženosti, jako jsi prožíval kdysi za mlada se svou nebo něčí ženou!
Věř nám, že zažiješ překrásné chvíle uvolnění, ať už v soukromí nebo i pro pobavení okolní společnosti. Jen dbej na hygienu a po každém použití ji otři a udržuj ji v čistotě!
Myslím, že bys ji neměl půjčovat ani kamarádům na svých častých cestách do zahraničí, kde Ti, a prakticky zadarmo, jistě také poslouží!
I když jsem ji v rodinném kruhu nevyzkoušel, řádně jsme si ji všichni prohlédli a tak trochu Ti s klukama závidíme, že jsi jako jeden z prvních z nás dospěl do věku, kdy si ji zasloužíš. Přejeme Ti, aby sis ji užil ještě dlouhá léta ve zdraví a třeba i zde na Tvé krásné chaloupce.

Uhodli jste? Rozklikněte si správnou odpověď.

Správná odpověď: fajfka.

Ranní špek si můžete poslechnout každý všední den po šesté hodině ráno v Ranní Dvojce. Archiv špeků najdete na webu Dvojky nebo v aplikaci mujRozhlas

autoři: Dalibor Gondík , Regina Květoňová , Jakub Kaloč , Eliška Švepešová
Spustit audio

Související