Marta Kubišová se na podzim vrací na pódia k výročí svých 80. narozenin

6. září 2022

V rámci programu Noc s legendou bude vyprávět svůj životní příběh. Diváci se mohou těšit na interaktivní večer a hvězdné hosty.

Marta Kubišová patří mezi nejznámější české zpěvačky a pro náš národ se stala symbolem odvahy a hrdosti. Více než dvacet let nesměla vystupovat, jelikož svými postoji odmítala komunistický režim. Zakázali ji zpívat, vyvíjeli na ní nátlaky, ale neuspěli. Marta se nepodvolila. Ke své kariéře se mohla vrátit až v roce 1989 a po jejím ukončení v roce 2017 se na veřejnosti objevovala už jen zřídka.

Její fanoušci a obdivovatelé mají proto jedinečnou možnost setkat se s Martou Kubišovou v interaktivním programu Noc s legendou, se kterým na podzim navštíví čtyři města související s jejím životem. Po boku moderátora bude vyprávět svůj životní příběh v Praze, Nymburku, Českých Budějovicích a Kladně. Připravena jsou mimo jiné videa z jejího života, dorazí významní hosté a večery budou zakončeny hromadnými gratulacemi k 80. narozeninám zpěvačky.

„Po letech covidu a dalších strastí se těším na setkání s mými příznivci. Jsem ráda, že na mě nezapomněli a že tolik z Vás na mě pořád myslí. Formát akce Noc s legendou se mi moc zamlouvá. I proto jsem se rozhodla k tomuto turné k mému jubileu,“ vzkázala Marta Kubišová fanouškům.

Noc s legendou – Marta Kubišová – 80. narozeniny

  • Praha – 22. 9. 2022 – VYPRODÁNO
  • Nymburk – 15. 10. 2022
  • České Budějovice – 22. 10. 2022
  • Kladno – 29. 10. 2022 – VYPRODÁNO

Více informací a vstupenky na vdnpromo.cz.

Český rozhlas Dvojka je hrdým partnerem Nocí s Martou Kubišovou a zve její fanoušky také na navazující Koncert pro Martu ve čtvrtek 3. 11. 2022 v pražské Lucerně, který jako poctu této velké zpěvačce připravilo mnoho českých i slovenských interpretů. Více na www.koncertpromartu.cz.

Noc s legendou: Marta Kubišová
Spustit audio