Již tento pátek pořádáme v Brně živý koncert Big Bandu ČRo s Martinou Kociánovou

10. červen 2011
Hudební podium

Všechny milovníky dobré muziky zveme na živý koncert Big bandu Českého rozhlasu pod širým nebem, který se bude konat tento pátek 10. června v Brně na náměstí Svobody, a to večer od 20:00 hodiny.

Skladby například od Duka Ellingtona nebo Erica Claptona zazpívají pod taktovkou dirigenta Václava Kozla Ilona Csáková nebo Filip Gondolán. Koncert v rámci festivalu Brno - město uprostřed Evropy uvede moderátorka Dvojky Českého rozhlasu Martina Kociánová. Pro ty, kteří nebudou moci být na brněnském koncertu, ho natočíme a při nejbližší příležitosti odvysíláme. Tak nezapomeňte: Big band Českého rozhlasu a Martina Kociánová živě v pátek 10. června od 20:00 hodin v Brně a potom ve vysílání Dvojky!

Martina Kociánová
autor: Miroslav Panuška
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.