Jak vypadá trapnomagie?

14. září 2012

Na to nám odpověděl úspěšný finalista soutěže Československo má talent, profesionální kouzelník a komik Richard Nedvěd.

Dozvěděli jsme se například to, co je Stand-up comedy a mikromagie. Pořadem provázela Stáňa Lekešová.

Richard Nedvěd

Své dotazy můžete psát na mail: jejakaje@rozhlas.cz.

Od začátku zaří vysíláme novou, cca 10 minutovou, rubriku Slavné příběhy. Tento týden nahlédneme do života legendy světového šansonu Edith Piaf. A přidáme i soutěžní otázku o zajímavé ceny. Slavné příběhy vysíláme od 9:30 hodiny.

Richard Nedvěd
začal s kouzlením v roce 1999 a o 9 let později roku 2008 se začal kouzlení věnovat profesionálně. Se svými stand-up comedy výstupy nejdříve vystupoval na kouzelnických soutěžích, barech a firemních akcích. Pro velký úspěch se časem objevil v pořadu Na stojáka kabelové televize HBO a později v soutěži Česko Slovensko má talent. Poté Richard přijal nabídku Jaroslava Kunce, který se stal jeho manažerem. Za povšimnutí stojí také reklamní kampaň pro T-Mobile, kde Richard svými stand-upy nabídl lidem výhody Kouzelných úterků. V roce 2011 se stal Richard Nedvěd patronem Handicap centra Srdce v Poděbradech, které pomáhá lidem se zdravotním a zejména mentálním postižením. Jako věrný čtenář časopisu Čtyřlístek, se Richard stal v roce 2012 kmotrem muzea Čtyřlístku v Doksech u Máchova jezera.
zdroj: ofic. stránky

Po 10:00 nás čeká poradna, na svět se podíváme očima Martina Ježka a čeká nás i Styl s Alenou Kumstýřovou.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.