Dominik Dán: Venuše ze zátoky. Drsný případ pro mordpartu z Našeho města

2. březen 2023, aktualizováno

V parném létě roku 2009 jsou vražedné nejen sluneční paprsky. Dokazuje to hrůzný nález dívčího těla bez rukou a hlavy. Těla, které vydala řeka a které, jak se zdá, nikomu nechybí. V ohrožení vlastních životů se však ocitnou i někteří z kriminalistů, kteří se děsivým případem začnou zabývat. Z románu Dominika Dána, současné slovenské hvězdy detektivního žánru, čte Petr Stach. Poslechněte si dosud nejúspěšnější četbu na pokračování Dvojky i celého Českého rozhlasu!

Venuše ze zátoky trhá rekord v online poslechovosti! S více než 320 tisíci spuštěními se stává nejposlouchanější četbou na pokračování v online prostředí Českého rozhlasu. Jako dárek posluchačům prodlužujeme dobu poslechu o dalších 14 dní.

Účinkuje: Petr Stach
Připravil: Tomáš Vlček
Dramaturgie: Marina Feltlová
Překlad: Jan Hanzlík
Režie: Dimitrij Dudík
Premiéra: 19. 2. 2023

Další hry a četby poslouchejte živě na Dvojce a po odvysílání ještě po dobu čtyř týdnů online – na webu dvojka.rozhlas.cz nebo v aplikaci mujRozhlas.
Rozhlasové hry i audioknihy jsou k poslechu zdarma, není možné je stáhnout. Některé tituly najdete v prodeji na CD nebo ke stažení v mp3 na webu Radioteka.cz.

autor: Tvůrčí skupina Drama a literatura
Spustit audio

Související

Nejnovější hry a četba

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.