Čokoládou se člověk nemusí přejídat. Ke sladkému opojení stačí jeden bonbon
27. leden 2013
Labužníci, kteří jsou na sladké, vědí, že ve Vyskytné u Jihlavy se vyrábí čokoláda. Rodina Hlavova ve svých receptech navazuje na tradici českého čokoládovnictví, které za první republiky patřilo k evropské špičce.
Tereza Stýblová se vydala za Františkem Hlavou do jeho jihlavské prodejny. Pana Hlavu bolela záda, a tak hned poslal Terezu k pultu.
Naše redaktorka se přesvědčila, že pro chuťový zážitek není třeba sníst kvanta čokolády. Když na to přijde, stačí jeden kousek.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka