Bylo to pro mě velké setkání, hodnotí herečka Pavla Beretová filmovou spolupráci s Jiřinou Bohdalovou

28. květen 2024

„Bylo to setkání s legendou. To, že jsem hrála s Jiřinou Bohdalovou a Lenkou Vlasákovou pro mě bylo přínosné,“ hodnotí herečka nedávné natáčení televizního filmu Svatá.

„Práce na Svaté byla hodně herecká a my jsme měli více času na place, abychom mohli tvořit. Měli jsme předtím jednu zkoušku, kde jsme si to přečetli, ale na place jsme situace teprve hledali. V dnešní rychlé době na to nebývá čas, ale tady jsme ho měli,“ pochvaluje si Pavla Beretová.

Pavla Beretová

Ostych před ní prý měla a Jiřina Bohdalová jí prý i řekla: Co to tady hraješ? „Ale já jsem si to ustála, protože jsem věděla, že mám pravdu. Když pochopila, jak to myslím, tak to uznala a okamžitě to začala hrát jinak. Ta její herecká intuice je obrovská a je to velká herečka,“ vypráví.

„Bylo to pro mě velké setkání, něco jako dotknout se historie. Tohle je vzácné. Mám štěstí na velké osobnosti a jsem za to vděčná. Iva Janžurová nebo Soňa Červená… Vidím v sobě tu holku z Ostravy a říkám si, že je to neuvěřitelné,“ uzavírá Pavla Beretová v Blízkých setkáních.

Pavla Beretová
autoři: Adéla Gondíková , eh

Související