Přejít k hlavnímu obsahu
Český Rozhlas
  • iRozhlas
  • Program
  • mujRozhlas
  • Stanice
  • O rozhlase

Poslouchejte živě

Stanice Audioarchiv Podcasty
  • Podcasty
  • Komentáře
  • Kultura
  • Sport
  • Jak nás naladíte
  • Hry, četby, povídky
  • Věda
  • Náboženství
  • Digitální rádio
  • Historie
  • Příroda
  • Publicistika v obraze
  • Zelená vlna
  • Radiotéka - Kupte si audioknihu
  • Rozhlasový poplatek
Dvojka
Přehrát
  • Program
  • Audioarchiv
  • Kamery

Jídlo

  • Program
  • Pořady
  • Audioarchiv
  • Playlisty
  • Lidé
  • Kamery
  • Hry a četba
  • Rozhovory
  • Dokumenty
  • Videa
  • Jak nás naladíte
  • O nás
  • Nápověda

Bazalka: Do jakých jídel a salátů se hodí?

23. duben 2020
Abeceda potravin

Bazalku je ideální pěstovat doma. Čerstvě utržená chutná nejlépe. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Karel Šimůnek.

Pořad Abeceda potravin Karla Šimůnka poslouchejte živě od pondělí do čtvrtka vždy po 13:00 na stanici Český rozhlas Dvojka.

autor: Karel Šimůnek
Sdílet
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Spustit audio
  • Všechny díly pořadu na mujRozhlas
    • Verena Kesslerová: Eva
    • Ivana Chřibková: Suchý hadr na dně mořském
    • Tlučhořovi

    Nejposlouchanější

    • Přehrát
      Slavnost Československého červeného kříže na zámku Zbraslav  (ilustrační foto) | foto: ČTK
      Přehrát

      16. Konec starých časů aneb Šlechta bez titulů

    • Přehrát
      Elena Ferrante: Temná dcera | foto: Joel Fazhari,  Pixabay,  Licence Pixabay
      Přehrát

      Elena Ferrante: Temná dcera. Detektivku duše od autorky Geniální přítelkyně čte Helena Dvořáková

    • Přehrát
      Lze spojit dva organismy? | foto:  LaCasadeGoethe,  Pixabay,  Licence Pixabay
      Přehrát

      Meteor o spojování organismů, sběru lávy a poruchách mozku

    • Přehrát
      Jan Schmid a výstava plakátů v libereckém Naivním divadle k 60. výročí založení Studia Ypsilon | foto: Tomáš Mařas,  Český rozhlas
      Přehrát

      Úžasné životy: Jan Schmid podle Martina Dejdara

    • Přehrát
      Jan Perner | foto: Elena Horálková,  Český rozhlas
      Přehrát

      Co když na sobě objevíme klíště? Podle biologa Jana Pernera je klíčové zbavit se ho co nejrychleji

    Jak nás naladíte na DABu

    Více z pořadu

    • Přehrát
      batáty | foto: Profimedia
      Přehrát

      Batáty: Jak je zpracovat? A k jakým jídlům se hodí?

    • Přehrát
      řepa | foto: Fotobanka Pixabay
      Přehrát

      Řepa: Je pravda, že vyvolává dobrou náladu?

    • Přehrát
      špenát | foto: Fotobanka Pixabay
      Přehrát

      Špenát: Skvělé tipy na špenátové pokrmy

    
    Český rozhlas
    Zprávy
    Koronavirus
    Stanice
    eShop
    mujRozhlas
    Živé vysílání
    Audioarchiv
    Podcasty
    Mobilní aplikace
    O nás
    Jak nás naladíte
    Nápověda
    Lidé v rádiu
    Kariéra
    Kontakt
    Rozhlasový poplatek
    Sledujte nás
    Facebook
    X
    Youtube
    Instagram
    LinkedIn
    Český rozhlas

    Cookies Osobní údaje Podmínky užití English

    © 1997-2025 Český rozhlas