O pořadu Rozhlasová hra

Poklady světového i českého dramatu nebo současná díla. Vždy v nastudování nejlepších režisérů se známými herci.

Jste fanoušky audioknih? Pak vás Rozhlasová hra bude taky stoprocentně bavit. Spojuje zážitek z mluveného slova se zážitkem ze sledování divadelní hry nebo filmu, umocněný vaší vlastní fantazií.

Na Dvojce se nevyhýbáme žádným žánrům. Uslyšíte komedie, thrillery, detektivky, horory i klasickou povinnou četbu. Unikátním projektem Dvojky jsou taky živě natáčené a vysílané rozhlasové hry, které můžete sledovat na našem YouTube kanálu.

Jak zdarma stáhnout?

Kvůli autorským právům nejde většinu her stáhnout ani nastavit jako podcast na Spotify. Na stránce Hry a četba je ale spolu s audioknihami, pohádkami pro děti a dalším mluveným slovem najdete k on-line poslechu zdarma ještě jeden až čtyři týdny po odvysílání. A někdy i déle.

Díky aplikaci mujRozhlas si je navíc můžete uložit v mp3 a poslouchat i off-line v mobilu v autě, jako kulisu při práci nebo při vaření, běhání, cvičení. Jak je libo. Pokud navíc posloucháte na dobrou noc, aplikace mujRozhlas nabízí i funkci uspat, která vám audioknihu, rozhlasovou hru nebo jiné mluvené slovo po čase sama vypne.

Některé tituly jsou za poplatek ke stažení v e-shopu Radioteka.cz.

Ty nejlepší audioknihy

Jako tradiční partner ankety Audiokniha roku Český rozhlas Dvojka na svých stránkách připravil výběr toho nejlepšího mluveného slova z vlastní nabídky. Můžete ho poslouchat zdarma kdykoli. Příjemný poslech→

Kdy se pořad vysílá

Čas vysílání
svátekDvojka

Poslední záznamy

Další pořady