Mám se špatně, ale dobře to snáším, vtipkuje herec Ladislav Frej

18. květen 2021

„Pro nás herce je toto období bez hraní hrozné. Divadla se ještě nechci vzdát,“ přiznává Ladislav Frej v Blízkých setkáních Aleši Cibulkovi. Všechny díly Blízkých setkání najdete na webu Dvojky nebo v mobilní aplikaci mujRozhlas a pro pořad můžete právě teď hlasovat v anketě Podcast roku. 

Představení které nazkoušel se Simonou Stašovou, odehrál před pandemií asi 6x. „Spoléhal jsem na to, že na závěr své kariéry mě ta hra bude mentálně živit. Simona je úžasná, teď si role opakujeme, abychom byli připraveni naskočit. Oba tam máme velký part, nechceme zapomenout a zlenivět. Ona je jako lokomotiva a strojvedoucí zároveň,“ směje se herec.

Vzpomínám jen na ty dobré věci

Před necelým rokem mu rakovina vzala partnerku Gábinu. „Měli jsme naplánovanou svatbu, ale v den, kdy měla proběhnout šla Gábi do nemocnice a pak už to šlo velice rychle. Rakovina je nevyzpytatelná, je to osud. Vzpomínám jen na ty dobré věci. To je podle mě cesta, jak se přes to přenést,“ uzavírá Ladislav Frej.

Jak vzpomíná na svou legendární roli v seriálu Nemocnice na kraji města? Zahraje si ještě na housle? Kterou televizní moderátorku obdivuje?

autoři: Aleš Cibulka , mis

Související