Zradil mě můj nejbližší člověk, smutně se svěřuje Dagmar Patrasová

7. červenec 2020

Idol dětí mnoha generací má s poskytováním rozhovorů špatné zkušenosti.  Z opatrnosti jich už moc nedává. Dnes udělala výjimku v pořadu Blízká setkání Aleše Cibulky.

„Bulvár mě terorizuje už 5 let, nedá se na to zvyknout a nedá se s tím ani bojovat. Proto už raději nikde nic neříkám, beztak si rozhovor vymyslí sami,“ stěžuje si Dagmar Patrasová.

„V dobách mojí největší  popularity se na nás jezdili dívat na chalupu zájezdy turistů. Dokonce si lidi pronajímali zájezdní letadla a létali nám nad zahradou. Bulvár bohužel podpořil i můj nejbližší člověk. Zradil mě, aby se přestalo psát, že má milenku."

Zákeřná potvora

Bulvár ji zraňoval nejvíc kvůli dětem. Její dcera Anička bojuje s rakovinou. „Je to hrozně těžký, pro syna a snad i pro manžela. Vždyť tý holce je 24 let, miluje zvířata, všem pomáhá, stará se o různé nadace. Ta si tohle učitě nezasloužila!“ říká Patrasová s pohnutím v hlase. „Pere se statečně a teď už jí začínají růst vlásky.“

Čím chtěla být jako malá? Proč odmítala erotické scény? Co plánuje se svým italským přítelem?  

autoři: Aleš Cibulka , mis

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.