Zpívá a hraje v muzikálu Marta. „Hlas mi zmartěl. Lidé si myslí, že jsem nastydlá,“ směje se Berenika Kohoutová

5. říjen 2022

„Muzikál o Martě Kubišové měl v létě takový úspěch, že se musela přidávat představení. Je to sen,“ ujišťuje herečka a zpěvačka v Blízkých setkáních. „Ze zpěváků té doby jsem ji měla nejraději.“ Je pravda, že její fotka byla na největší reklamní ploše světa? Má ráda svobodu? Jak vzpomíná na natáčení filmu Řekni to psem? Je matkou, která své dítě pořád vychovává? Zkouší něco nového?

„Martu Kubišovou jsem poslouchala nejvíc. Nějak mě to k ní táhlo odjakživa,“ přiznává Berenika Kohoutová v rozhovoru na Dvojce. „Zpočátku jsem se trochu bála, že jsem jsem na muzikál kývla. Ale když jsme začali zkoušet, už to bylo fajn.“

„Všechny písničky jsem si oblíbila a s mým hlasem se potkaly. Já tomu říkám, že mi zmartěl hlas. Když po představení někam jdu, tak se mě ptají, jestli nejsem nastydlá, protože mi hlas klesne.“ Na premiéře Marta Kubišová nechyběla.

„Zářila tam. Nešla z ní nálada typu: Tak se teď předveďte! Když jsem začala zpívat a ještě nebyla na jevišti, Marta Kubišová se zeptala svojí dcery: To zpívám já? A to je pro mě úžasné,“ pochvaluje si herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová.

autoři: Adéla Gondíková , eh

Související