Zpěvák David Deyl: Jsem možná starší, vyzrálejší a vážím si víc zdraví. Jinak je vše při starém

2. říjen 2021

Magazín o zdravém životním stylu. Chcete být fit, vědět co se nosí a poznat zajímavé osobnosti? Poslouchejte Šarm:

  • 00:50 Rozhovor se zpěvákem Davidem Deylem
  • 05:23 Módní trendy s návrhářkou Jitkou Šedovou
  • 09:06 Podzimní virózy u dětí a MUDr. Lenka Hobzová
  • 13:29 Výživová poradkyně Petra Henychová o snídaních a svačinách
  • 17:58 Pracovní radosti dabéra Petra Pospíchala
  • 22:59 Glosa spisovatelky Haliny Pawlowské
  • 25:03 Narozeniny Jiřího Suchého 

Čtěte také

Už 19. října se na vás těšíme v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové na galavečeru rozhlasové ankety Šarmantní osobnost roku. Přijedou i některé nominované osobnosti. Tentokrát jsme oslovili zpěváka Davida Deyla, který na posledním galavečeru převzal cenu v internetovém hlasování.

„Moc se na galavečer těším. Určitě tam bude znovu skvělá atmosféra. Pokud půjde vše tak, jak má, tak já tam určitě nebudu chybět. A moc děkuji za pozvání.

Co se u vás změnilo za poslední rok?

„Podle mne je vše při starém, což je dobře. Protože když někdy nastává nějaká razantní změna, tak to také nemusí dopadnout dobře. Ale jsem možná starší, vyzrálejší a vážím si víc zdraví. připravuji nové autorské album, takže jsem celý rok skládal nové písničky."

Čtěte také

„Jistě mnozí posluchači zaregistrovali můj velký projekt s názvem Naděje se vrátí. Tam pomáháme v rodinách s dětmi, kde v produktivním věku odešli bohužel během koronavirové pandemie rodiče do nebe. Myslím si, že se to daří a věřím, že se to bude dařit i dál do budoucna."

Jak se udržujete v kondici, aby člověk zvládl vše, co ho čeká?
„Samozřejmě je důležitá zdravá životospráva a myslím si, že mohu doporučit vitamínové infúze. Věřím, že to pomáhá. Také vyrážím určitě na vycházky do přírody. Snažím se chodit všude pěšky, denně si držím minimální limit 10 tisíc kroků. A vše si pak vynahradím především na pódiu."

To vše a ještě mnohem víc v magazínu o životním stylu Šarm v sobotu po 18 a neděli po 11 hodině. Na setkání s vámi se těší Lada Klokočníková.

Spustit audio

Související