VIDEO: Tobogan Tour s Ivanou Chýlkovou, Bárou Munzarovou a Martinem Stránským

13. červen 2020

Nejstarší česká talkshow Tobogan slaví letos 30 let. Po nucené přestávce zavítala se svým programem za posluchači. Tentokrát do plzeňského Divadla J. K. Tyla.

Po nucené přestávce, způsobené koronavirovou krizí, vyrazila Tobogan Tour opět za posluchači. Hosty talkshow Aleše Cibulky v Divadle J. K. Tyla byli Martin Stránský, Bára Munzarová a Ivana Chýlková.

Kromě těchto tří hlavních hvězd v pořadu vystoupil i ředitel divadla Martin Otava. O hudbu se postarali členové plzeňského souboru Soňa Borková Hanzlíčková, Ondřej Kapusta a Ondřej Tolar za klavírního doprovodu Moniky Kudrnové.

Tobogan Tour opět po prázdninách

Nejstarší česká talkshow Tobogan letos slaví letos 30 let. Její moderátor Aleš Cibulka s ní proto na začátku roku vyrazil na jedinečnou Tobogan Tour po všech krajích České republiky.

Bohužel kvůli koronavirové krizi byla tour pozastavena. Naštěstí díky uvolňování restrikcí bude série živých přenosů z divadel a kulturních domů pokračovat po prázdninách a vyvrcholí v listopadu dvouhodinovou show z pražské Lucerny.

TOBOGAN TOUR – slavíme 30 let rozhlasové talkshow – další plánované zastávky

  • 12. září – Moravskoslezský kraj – Frýdlant nad Ostravicí
  • 10. října – Karlovarský kraj – Ostrov nad Ohří
  • 14. listopadu – Jihomoravský kraj – Brno
  • 28. listopadu – Praha – Palác Lucerna
  • 19. prosince – Jihočeský kraj – Strakonice

Živé vysílání si můžete naladit každou sobotu v 11:00 na Českém rozhlase Dvojka nebo on-line, poslechnout zpětně na webu dvojka.rozhlas.cz nebo se následně podívat na videozáznam představení na YouTube kanále Dvojky.

Související