Jitka Zelenková, Petra Černocká, Jiří Holoubek a další. Poslechněte si Koncert Poděkování Ježíškovým vnoučatům

16. prosinec 2018

Český rozhlas Dvojka se rozhodl poděkovat těm, kteří splnili přání opuštěným babičkám a dědečkům. V neděli 16. 12. 2018 pro ně uspořádal speciální živě vysílaný koncert v Divadle u Hasičů v Praze. Na Poděkování Ježíškovým vnoučatům vystoupili: Jitka Zelenková, Petra Černocká, Petr Rezek, Karel Vágner, Jiří Holoubek, senioři Centra Elpida a Dětský pěvecký sbor Škatulata. Koncert moderoval Jan Rosák.

Ambasadorkou projektu Ježíškova vnoučata se na Dvojce stala zpěvačka Jitka Zelenková. Ve spolupráci s ní a dalšími kolegy z hudební branže vznikl speciální koncert, ve kterém vystoupili nejen známí zpěváci, ale zapojili i senioři v kombinaci s dětským pěveckým sborem.

Dárci, kteří byli mezi prvními a udělali radost babičkám a dědečkům v domovech seniorů po celé republice, získali jako poděkování vstup na tento koncert.

V neděli 16. prosince ve 14 hodin zároveň vznikla ve studiu S1 Českého rozhlasu balicí linka, kterou obsluhovalo mnoho dobrovolníků ze všech stanic Českého rozhlasu. Balila se čokoláda a dětská přání, která přicházejí od dětí na adresu Ježíškova vnoučata.

Dárky dostanou obyvatelé domovů důchodců, jež se do projektu Ježíškova vnoučata zapojily. Z Vinohradské 12 pak kamion dárky rozveze po celé republice.

Projektu Ježíškových vnoučat se daří výrazně překonávat minulý ročník. Splněných přání a dárků v projektu už je více než 20 000. Navíc se vybralo přes 3 miliony korun na další finančně náročnější dárky a přání. Zapojit se můžete i vy na www.jeziskovavnoucata.cz.

Související