Venkovská pohoda u herečky Mileny Steinmasslové

4. duben 2015

V Toboganu se poslední dobou stále něco slaví. Ani velokonoční sobota nebyla výjimkou. Aleš Cibulka se s Toboganem v pyžamu tentokrát vydal tak trochu na venkov. Na oslavu „kulatin“ v malebných Hrnčířích pozvala totiž posluchače Dvojky herečka Milena Steinmasslová.

"I když to na první pohled nevypadá, Hrnčíře jsou součást Prahy 4. Jinak je to ale vesnička se vším všudy. Je to úžasný pocit, když se ráno podívám z okna a před domem se mi procházejí srnky. Je pravda, že na zahradě třeba zápasím s krtky, ale to už k tomu patří. V životě je prostě vždycky něco za něco," doplnila oslavenkyně se svým typickým úsměvem.
Mohlo by se zdát, že pracovní stres vyměnila za klid a domácí pohodu. Není to ale až tak úplná pravda. Přestože se prý snažila zvolnit tempo, na nudu a nedostatek práce si stěžovat rozhodně nemůže. Vedle herectví a dabingu se totiž Milena Steinmasslová stále víc věnuje také rétorice a správné mluvě. A tak si v Toboganu na své tentokrát přišli i milovníci krásné češtiny.

O zajímavá témata zkrátka nebyla nouze. "Jinak to ani nejde. Když se totiž někde sejdou dva berani, chtějí si povídat a stále mají o čem," dodal na vysvětlenou Aleš Cibulka. Ten už se těší na další Tobogan, kdy přivítá v Divadle U hasičů stále populárnější slovenskou zpěvačku Szidi Tobiasz. A vy, můžete být při tom. Stačí si v sobotu krátce po 11:00 naladit Dvojku Českého rozhlasu.

Záznamy ostatních Toboganů najdete v iRadiu.

Spustit audio