Velká vánoční soutěž: Jak dobře znáte české pohádky a vánoční zvyky?

23. prosinec 2020

Rozbalte si další dárky od Českého rozhlasu Liberec. Hrajte s námi o DAB rádia, poukazy do lázní, vstupenky do wellness a lunaparku i lahve kvalitního vína.

Rozkrojené jablko

K českým Vánocům patří krásné české pohádky, a zapomenout bychom neměli ani na tradiční zvyky našich předků. Ověřte si v naší Velké vánoční soutěži nejenom znalost tradičních českých vánočních zvyků, ale i třeba jména slavných pohádkových princů a princezen.

Kdo se na Štědrý den, a v 1. svátek vánoční v čase mezi 10. a 11. hodinou na výzvu moderátora dovolá na tel číslo 22 155 37 22 jako první, a správně odpoví na soutěžní otázku, může si vybrat číslo od 1 do 5, pod kterými se skrývají zajímavé dárky. Možnost budete mít po celou hodinu, dokud nerozdáme všech 5 dárků. Hrajeme o digitální DAB rádia, poukazy na služby do Lázní Libverda, vstupenky do Babylonu a lahve kvalitního vína.

Velká vánoční soutěž Českého rozhlasu Liberec

Doba konání: čtvrtek 24. 12. 2020 a pátek 25. 12. 2020

Princip soutěže:

Ve výše uvedených dnech mezi 10. a 11. hodinou vyzve moderátor ve vysílání 5 x posluchače k soutěži. Posluchač, který se na výzvu dovolá, dostane otázku týkající se českých pohádek nebo vánočních zvyků. Pokud odpoví správně, vybere si číslo od 1 do 5 a dozví se, co vyhrál.

Vyhrát lze maximálně jednou za dobu trvání soutěže. Na způsobu předání se výherce domluví s moderátorem.

autor: reČRoL
Spustit audio