Ve školních jídelnách se vaří nejen zdravě, ale i chutně
Řekne-li se školní jídelna, někteří si možná vybaví nevábně vypadající pokrmy. Obzvlášť "oblíbená" byla tzv UHO - univerzální hnědá omáčka, která se dávala téměř ke všemu. Ale doba už je naštěstí jiná. Dnes se v mnohých školních jídelnách vaří nejen zdravě, ale i chutně. Nevěříte? Pak vás snad přesvědčí příspěvek Ilony Dvořákové, která se vypravila do školní jídelny Základní a mateřské školy Josefa Gočára v Hradci Králové, kde se jí ochotně ujala vedoucí Dagmar Hepnerová.
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Cígler: Praha má skvělé plány, které se složitě prosazují. Všichni rozhodují o všem a nikdo o ničem
-
Na gymnáziu v Příboře maturovala umělá inteligence. Komisi nadchla, samé jedničky ale nedostala
-
Když budou lidé déle pracovat, měli by také o něco déle pobírat důchod, myslí si demograf Fiala
-
Hrozí nám jaderná válka? Experti mluví o nebezpečí srovnatelném s kubánskou krizí z 60. let