V přiléhavých teplákách byl Saša „k nakousnutí“

31. prosinec 2012

Herecký pár Vanda Hybnerová a Saša Rašilov, kteří už několik let žijí na Vysočině, zpříjemnili svým povídáním silvestrovský dopolední Tandem.

„Jako studentka vyššího ročníku DAMU jsem se chodila dívat na čerstvě přijaté talenty, a mezi nimi jsem jednoho dne zahlédla Sašu. V sexy tepláčkách byl neodolatelný“, vzpomíná s úsměvem Vanda Hybnerová na první moment, kdy si svého budoucího muže všimla.

Vandě bylo 23 let, Sašovi 19, když do jejich seznamování výrazně zasáhl Boris Rösner, který na DAMU vyučoval. „Jednoho dne si mě s vážnou tváří nechal vyvolat z hodiny. Měl jsem strach, co jsem kde provedl, ale šel jsem. Na chodbě už čekala Vanda. Tohle je Hybnerová, tohle Rašilov, a už mi s tím dejte pokoj, prohlásil Boris. A bylo to“, vypráví Saša Rašilov.

Od té doby uplynulo víc jak dvacet let, a Vanda se Sašou jsou pořád spolu. Mají dvě dospívající dcery, se kterými se před několika lety přestěhovali na Vysočinu. Do Prahy ale pořád dojíždějí za prací. I na silvestrovské odpoledne měli v plánu dvě představení v hlavním městě.

A co by si chtěli společně, v tandemu, ještě vyzkoušet? „Já bych se rád v tandemu s Vandou spustil na mořské dno“, zasnil se Saša Rašilov. Vanda by si zase ráda se svým mužem zatančila, jeho předloňské výkony v pořadu Stardance ji totiž nadchly.

Spustit audio