V bitvě mi zlomili nohu, vzpomíná na natáčení filmu Poslední propadne peklu dětská herečka Michaela Kudláčková

12. prosinec 2021

Michaela Kudláčková je dětská televizní herečka, která zářila například v seriálu My všichni školou povinní. Po neúspěšných snahách o přijetí na konzervatoř se už o hereckou kariéru nepokoušela. Michaela přijala pozvání k rozhovoru a zavzpomínala na své role a natáčení.

„Jako dítě jsem se všeho bála, před kamerou to bylo jiné,“ říká někdejší dětská televizní hvězda Michaela Kudláčková. Natáčení si podle svých slov velmi užívala a vzpomíná na ně moc ráda, zažila při něm ale i nepříjemné okamžiky. Při natáčení filmu Poslední propadne peklu na ni při scéně na bojišti spadl jak sama říká „metrákový chlap“ a zlomil jí holenní kost. „Já jsem to nevěděla, ale zvukař slyšel, jak to křuplo,“ vzpomíná Michaela a dodává, že kvůli jejímu zranění muselo být na  tři čtvrtě roku zastaveno natáčení tohoto filmu.

V rozhovoru také prozradila, že měla hrát Mařenku v seriálu Arabela, role jí ale utekla kvůli tomu, že ji nepustili ze školy.

Jak Michaela vzpomíná na své herecké kolegy? Proč vzdala své snahy stát se herečkou? A jak se jí aktuálně daří? I to se dozvíte v záznamu rozhovoru.

Michaela Kudláčková

Michaela Kudláčková

Michaela Kudláčková se narodila 21.8.1968 v Praze. Známá je z televizních filmů a seriálů, ve kterých v dětském věku hrála. Známé jsou její postavy z filmů Poslední propadne peklu, Veronika prostě Nika nebo ze seriálu My všichni školou povinní. Poté, co ji nepřijali na konzervatoř, vystudovala sociální školu. Vystřídala několik zaměstnání - pracovala jako operátorka, personalistka, taxikářka, barmanka nebo instruktorka práce s internetem pro seniory. Nakonec zakotvila jako novinářka a redaktorka. V současné době je šéfredaktorkou dámského internetového magazínu www.popelky.cz. Je také vyhledávanou kartářkou. Michaela má čtyři dcery a žije v Praze.

Všechny hosty a rozhovory z pořadu Na pohovce Jožky Kubáníka najdete i na webu https://rozhl.as/Kubanik nebo v podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio

Související