Těšení u mě přebíjí trému, ujišťuje herečka Patricie Pagáčová před živým čtením pohádky na dobrou noc

27. březen 2023

„Těším se moc,“ pochvaluje si herečka, která otevírá sérii sedmi rozhlasových pohádek Hajaja živě. „Jsem ráda, že budu moct navodit hezkou atmosféru před spaním. To mě jako rodiče těší,“ doplňuje v Blízkých setkáních. Má ráda sny? Usíná dobře její malá dcerka? Baví ji divadlo? Kolik jí bylo let, když hrála v Ranči U Zelené sedmy? Nakolik ji to ovlivnilo v rozhodnutí stát se herečkou?

Čtení na mikrofon ji baví. „Je to jiná a hezká práce. Těšení přebíjí trému a věřím, že to zvládnu bez většího karambolu.“

Hajajova pohádka na dobrou je navíc podle herečky hezká. „Vyšla na mě pohádka o Rozárce a o tom, jak jsme všichni přilepení na telefonech a nemáme na sebe čas. Rozárka má spokojenou a šťastnou rodinu, ale přeje si s ní trávit víc času, protože i když spolu jsou, tak spolu vlastně nejsou,“ prozrazuje Patricie Pagáčová.

„Spousta lidí mluví a přitom koukají do telefonu. Nesnáším to. Vidím takhle často lidi za volantem psát esemesky. Je to strašný nešvar a závislost. Já sama se snažím telefon odkládat,“ uzavírá herečka.

autoři: Tereza Kostková , eh

Související