Tereza Kostková nikdy nezatlouká a na domluvené termíny chodí s hodinovým předstihem

22. listopad 2014

Temperamentní gesta, perlivý smích a jen těžko přerušitelné proudy slov, která mají i při jejich kadenci vždycky hlavu a patu. A k tomu půvab, šarm a věčně dobrá nálada. O dochvilnosti ani nemluvě.

Tereza Kostková dorazila na předtáčení pořadu Nezatloukat dokonce o hodinu dřív, než bylo domluveno. Samozřejmě, že se překoukla. Ale hned z toho udělala výhodu nečekaně získané hodiny času pro sebe.

Pozitivní a vysmátá

Jak ji využila? Šla nakoupit dárky. Do studia přiběhla na vysokých podpatcích, elegantní, v jedné ruce kelímek s kávou, ve druhé tašku s krabičkami. Hned ze sebe začala strhávat oblečení.

Za šatičky, které si nakonec nechala na sobě, se ještě omlouvala. Je to sice poslední italský model, ujišťovala mě, ale bohužel prý vypadá jako černé kombiné. Nutno podotknout, že velmi slušivé.

Pojem vlastní a nevlastní v rodině nezná

Je známo, že jedna z našich nejobsazovanějších hereček a moderátorek se narodila do rodiny, kterou její rodiče, herecký pár Petr Kostka a Carmen Mayerová, vytvořili i s dcerami ze svých předešlých manželství. Ale žádné „moje děti, tvoje děti, naše děti“ nikdy neexistovalo.

Terezka byla prostě nejmladší ze čtyř dcer a tatínek měl doma zkrátka pětičlenný harém. Poslechněte si, čím vším vybavilo do života úspěšnou herečku její krásné dětství.

Více si poslechněte ze záznamu.

autor: Hana Švejnohová
Spustit audio