Tereza Brodská: Těch 10 kilo už po dvaapadesátce nikdy nesundám

10. únor 2020

Své role si pečlivě vybírá. „Záleží na režisérovi. Potřebuju, aby mě vedl,“ vysvětluje herečka. Proto prý i natáčela Jak si nepodělat život, i když musela přibrat 10 kg. 

S režisérkou Terezou Kopáčovou si navzájem vyhovují. „Nevím, čím to je, ale potřebuju jí neustále dokazovat, že všechno zvládnu. A že jsem stejně tak dokonalá, jako je ona, jak to o ní prohlásila její dcera,“ svěřila se Tereza Brodská v Blízkých setkáních.

Ukázala špeky

Přiznala, že přibrat bylo jednoduché. „Stačí, když máš závislost na zmrzlině a slaném karamelu. Mám chronický zánět achilovky, nemohla jsem se hýbat, takže mi to taky pomohlo,“ vzpomíná dvojnásobná držitelka Českého lva.

„To bylo krásné období. Akorát mi Tereza neřekla, že už to po dvaapadesátce nikdy nesundám.“ Brodská taky přiznala , že problém měla i se šipkou do vody. „Platila jsem si kvůli tomu trenérku!“

Slunečná funguje

Teď natáčí seriál Slunečná. Právě na Slunečné se ale zastřelil její otec Vlastimil Brodský. „I když se tam stala ta událost, řekla jsem si řekla, že náhody neexistují. A přineslo mi to úžasné herecké partnery Danu Batulkovou, Martinu Preissovou, Janu Strykovou. Neuvěřitelně to funguje a já se těším. Slunečná mi rozsvítila zimu.“

Podle čeho se rozhoduje, komu dá rozhovor? Kolik psů už měla? Kdo je Konrád? Jak se jí pracuje pro dětskou chirurgii v Motole?

autoři: Tereza Kostková , eh

Související