SOUTĚŽ: Chyť si svůj DAB! Najděte hlídku Dvojky a získejte skvělé digitální rádio

11. říjen 2021

Vezeme vám digitální rádia, na kterých zní Dvojka nejlépe. Každý všední den jsme v jednom kraji. V každém kraji zastavíme třikrát a ti, kteří u nás budou první, dostanou digitální rádio Gogen.

Na konci roku končí vysílání Dvojky na středních vlnách (AM). Dvojku ale můžete dál poslouchat na velmi krátkých vlnách (FM) anebo na nejmodernějším a nejkvalitnějším digitálním rádiu DAB+, kde má Dvojka lepší pokrytí i lepší zvuk. A právě takové DAB+ rádio vám teď rozdáváme po celém Česku.

Přijďte si pro DAB+ rádio

Jak na to? Stačí poslouchat vysílání Dvojky ve všední dny od 11. do 29. října (kromě svátku 28. října). Naše DAB hlídka se vám bude přímo ve vysílání hlásit z místa, kde se nachází. Formou živých vstupů budete dostávat indicie, kde hlídku najdete.

Jakmile hlídka zastaví a oznámí svou přesnou polohu, soutěžící se musí co nejrychleji dostat na místo. První tři lidé, kteří dorazí k hlídce a řeknou heslo „Chyť si svůj DAB“, získávají rádio GoGEN DAB 500 BT C.

Český rozhlas Dvojka vysílá digitálně v DAB+ téměř na celém území České republiky (pokrytí cca 95 % populace). Pokrytí v DAB má Dvojka lepší než na velmi krátkých vlnách. Digitální rádio DAB+ navíc přináší i tyto výhody:

  • Širší programová nabídka => VĚTŠÍ POČET STANIC
  • Vyšší zvuková kvalita => LEPŠÍ ZVUK
  • Doprovodné grafické informace (pouze u přijímačů s grafickým displejem)
DAB+ Více rádia

Další informace o opuštění střední vlny najdete na webu vypinaniam.cz.

autoři: Vláďa Slezák , rota
Spustit audio

Související