SOUTĚŽ: Chyť si svůj DAB! Najděte hlídku Dvojky a získejte skvělé digitální rádio

8. říjen 2021

Vezeme vám digitální rádia, na kterých zní Dvojka nejlépe. Každý všední den jsme v jednom kraji. V každém kraji zastavíme třikrát a ti, kteří u nás budou první, dostanou digitální rádio Gogen.

Na konci roku končí vysílání Dvojky na středních vlnách (AM). Dvojku ale můžete dál poslouchat na velmi krátkých vlnách (FM) anebo na nejmodernějším a nejkvalitnějším digitálním rádiu DAB, kde má Dvojka lepší pokrytí i lepší zvuk. A právě takové DAB rádio vám teď rozdáváme po celém Česku.

Přijďte si pro DAB rádio

Jak na to? Stačí poslouchat vysílání Dvojky ve všední dny od 11. do 29. října (kromě svátku 28. října). Naše DAB hlídka se vám bude přímo ve vysílání hlásit z místa, kde se nachází. Formou živých vstupů budete dostávat indicie, kde hlídku najdete.

Jakmile hlídka zastaví a oznámí svou přesnou polohu, soutěžící se musí co nejrychleji dostat na místo. První tři lidé, kteří dorazí k hlídce a řeknou heslo „Chyť si svůj DAB“, získávají rádio GoGEN DAB 500 BT C.

Český rozhlas Dvojka vysílá digitálně v DAB téměř na celém území České republiky (pokrytí cca 95 % populace). Pokrytí v DAB má Dvojka lepší než na velmi krátkých vlnách. Digitální rádio DAB+ navíc přináší i tyto výhody:

  • Širší programová nabídka => VĚTŠÍ POČET STANIC
  • Vyšší zvuková kvalita => LEPŠÍ ZVUK
  • Doprovodné grafické informace (pouze u přijímačů s grafickým displejem)
DAB+ Více rádia

Další informace najdete na webech vypinaniam.cz a digitalniradio.cz

autoři: Vláďa Slezák , rota
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.