Sebastian slaví úspěch se svou písní Toulavou

15. duben 2015

Úterní Noční proud Petra Jungmanna přinesl rozhovor s vycházející hvězdou, mladým zpěvákem, jehož písnička se během několika málo týdnů vyšvihla mezi nejhranější a nejstahovanější domácí songy.

Zpěvák Sebastian vstoupil do nového týdne ve velkém stylu. Jeho singl Toulavá se dostal mezi deset nejhranějších česko-slovenských písniček a zároveň drží pozici aktuálně nejstahovanější domácí skladby na českých iTunes. V přehledu nejžádanějších písní ho nyní tuzemský servis firmy Apple registruje na desátém místě!

Sebastian je spolu s dvojicí Light & Love nejvýraznějším domácím objevem roku 2015. Zdatně si vede v rádiích, v oficiálním žebříčku IFPI si v posledním týdnu polepšil a s Toulavou poskočil na 26. místo. O popularitě písničky svědčí též počet zhlédnutí na YouTube, který se blíží jednomu milionu!

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.