Se skleničkou burčáku, se smíchem a bez bot. Tak se loučili s létem slavní hosté Toboganu

18. září 2021

Loučení s létem v Toboganu. Pozvání přijali Jan Tuna, Nela Boudová, Vlasta Horváth a Saskia Burešová. Moderuje Aleš Cibulka.

Jan Tuna, Nela Boudová, Vlasta Horváth, Saskia Burešová a Aleš Cibulka

K babímu létu patří burčák a dobrá zábava. „Saskii Burešovou jsem poprvé viděla, když jsem byla na nočníku,“ směje se Nela Boudová při setkání s legendární televizní moderátorkou Saskií Burešovou. Ta oslavila v těchto dnech jubileum a vstoupila do Síně Slámy.

Herečka Boudová vypráví, jak využila dobu, kdy se v době koronavirové karantény nesmělo hrát. „Vystudovala jsem a otevřela jsem si praxi jako koučka,“ svěřuje se Boudová.

V Toboganu bez bot 

Překvapením bylo, když na jeviště přišel Jan Tuna bez bot. „Bosoběh by každý měl vyzkoušet,“ radí moderátor, ale přiznává, že při bosé chůzi po Václavském náměstí budil pozornost.

Svoboda nohám, tak nazývá své osobní hnutí, kterým chce bosou chůzi propagovat. Jako moderátor, který se zabývá testováním produktů, schválil kvalitu burčáku, který nabídl Aleš Cibulka všem hostům. 

Hádanka Aleše Cibulky: Zapojte se do soutěže

Nová soutěžní otázka: Jak se jmenuje místo, které popsal Jan Tuna v Toboganu? Pište na tobogan@rozhlas.cz.

Kdy se poprvé setkali Aleš Cibulka se Saskií Burešovou? Proč byl na jevišti Jan Tuna bosý? Kolik „Hujerových“ doprovodilo do Toboganu Vlastu Horvátha? Jak pomáhal Jan Tuna v obcích zasažených tornádem?

autoři: Aleš Cibulka , mka

Související