Šárku Rezkovou zcela jistě bude po celý život provázet písnička Borůvková

17. srpen 2019

Na sólovou dráhu se vydala v roce 1997. Jejím manželem byl známý hudebník Jiří Brabec. V současné době žije v Holandsku a na vystoupení a koncerty stále dojíždí do Čech. Moderuje Vladislav Slezák.

„Jestli z Borůvkové nebude hit, sním své boty, říkal prý Mirek Černý. Nemusel.“ Také o tom vypráví zpěvačka Šárka Rezková, kterou do povědomí dostala právě tato písnička, a to v pořadu Moje hvězdy.

Vzpomíná v něm i na seznámení se svým někdejším manželem: „Jiří Brabec se mi zdál tehdy jako namachrovanej mistránek.“ Na tatínka vzpomínají i jejich děti, jak dodává: „Nejmladší syn teď moc vyhledává pořady se svým tátou a studuje je.“

Domů na koncerty 

V posledních letech žila Šárka Rezková v zahraničí, kde se mj. starala o koně. Do České republiky se teď vrací natrvalo, aby mohla opět zpívat. Uvidíte ji sólově i v koncertních programech Heluš, jak říká Heleně Vondráčkové.

K rozhodnutí o změně možná přispěl i úspěšný výroční koncert v divadle Hybernia. Právě tam Šárku požádal její přítel o ruku. „Těším se na to, až ztratím status vdovy,“ komentuje to Šárka. Na svatbu prý připraví svatební koláčky, které budou bez pšenice. Jak bude vypadat a kdy se uskuteční, to ještě vymyšleno nemá.

A jaké písničky ráda poslouchá? Poslechněte si celý rozhovor v pořadu Moje hvězdy.

Spustit audio