„Je to zázrak! Ale mně ta soutěž dala mnohem víc.“ Poslechněte si emotivní vyznání vítězky soutěže S Dvojkou na Bali

23. prosinec 2019

Paní Slávka si přála vzít na dovolenou k moři šestiletou dceru, protože o tom už dlouho obě snily. Její vyznání oslovilo posluchače a v soutěži S Dvojkou na Bali jí dali nejvíc hlasů.

Partnerem vánoční soutěže S Dvojkou na Bali je cestovní kancelář Mandala Adventures

Porota složená z moderátorů pořadu Dva na Dvojce a reportéra Martina Karlíka vybrala během deseti dnů deset vyznání posluchačů, koho a proč by s sebou vzali na exotickou dovolenou.

Z deseti třicetivteřinových vyznání pak návštěvníci webu Dvojky hlasovali pro absolutního vítěze, který vyhrál 12denní pobyt na indonéském ostrově Bali od partnera soutěže – cestovní kanceláře Mandala Adventures. Nejvíc je oslovila posluchačka Slávka.

„Je to zázrak. Já tím žiju už několik dní,“ přiznala paní Slávka v telefonu. „Spoustu lidí na mě myslelo, psalo, drželi mi pěsti. Su ráda, že jsme to vyhráli. Nejsem v tom sama. Je v tom spoustu mých blízkých a přátel. My jsme doteď neměly ani pasy. Já jsem ještě nikdy neletěla, nikde jsem takhle nebyla.“

„Já bych chtěla fakt poděkovat všem, který mě podporovali, který mi ty hlasy dali. A byli to lidi známí, neznámí a musím říct, že mi ta soutěž dala o mnoho víc než jenom to Bali. Protože jsem zjistila, že mám kolem sebe spoustu úžasných lidí, který na mě myslí, a telefonovala jsem si s lidma, se kterýma jsem patnáct let nemluvila.“

autoři: Jiří Holoubek , Šárka Volemanová , Martin Karlík , Český rozhlas Dvojka
Spustit audio

Související