Princeznou už nebudu, ale ráda bych si zahrála strašidlo, culí se Patricie Pagáčová před vyprávěním pohádky o Rozárce

27. březen 2023

Na Instagramu ji sleduje přes 571 tisíc lidí! „Kdybych si představila, že jsou ti lidé pohromadě, tak bych měla trému, Na dálku je to jiné,“ směje se Patricie Pagáčová před živým vyprávěním pohádky skřítka Hajaji. Čtrnáct let hrála v seriálu Ulice a byla porotkyní show SuperStar. Jaké bylo vyrůstat na očích veřejnosti?

Na obrazovce se Patricie objevila už v osmi letech v seriálu Ranč U Zelené sedmy. První herecké zkušenosti získala v dramatickém kroužku. „Tam mě oslovili lidé z České televize právě pro tento seriál,“ vzpomíná na své začátky herečka. 

Čtrnáct let hrála v seriálu Ulice. Znát ji můžete třeba i jako porotkyni SuperStar nebo z pořadu Pagáč jóga. „Lidé mě znají ze seriálů, ale nikdy jsem nehrála princeznu. To mě trochu mrzí,“ svěřuje se herečka, která dá hlas první pohádce skřítka Hajaji. „Ale pohádky mám ráda. Jednou bych si chtěla zahrát čarodějnici nebo strašidlo,“ směje se.  

Jaké je dospívat na očích veřejnosti? Které pohádky vypráví své dceři Bibianě? Jak se připravovala na živé čtení pohádky od Hajaji?

Rozárka a velké dobrodružství

Pohádka Rozárka a velké dobrodružství 

Ve studiu Rádia Junior Patricie po rozhovoru živě vypráví pohádku o jedné neočekávané výpravě do džungle. Podívejte se na video, jak tahle pohádka ze seriálu Sedm přání od Denisy Kimlové dopadne.

Soutěž

Poslechněte si všech sedm pohádek Hajaji živě 2023, vyluštěte křížovku a vyhrajte krásné ceny.

Zapojte se do soutěže >>

Pusťte si celý rozhovor v podcastu. Další zajímavé rozhovory s hvězdami letošního Hajaji živě postupně najdete tady na našem webu >>

autor: kpe

Související