Příbramští fotbalisté si náladu nezlepšili. Reprepauzu prožijí jako poslední tým ligy

2. říjen 2016

Už je z toho prakticky každotýdenní kolorit - fotbalisté Příbrami nedali ani gól, prohráli a topí se u dna ligové tabulky. Navíc je teď reprezentační pauza, během které budou mít krizovou situaci v hlavách. Pak je navíc čeká dlouhý výjezd do v klidu hrající Karviné.

předskočili bychom Jihlavu. Bohužel to nepřišlo a musíme se s tím smířit, vyrovnat a zkusit to nějak zlomit,“ řekl po zápase se Slováckem příbramský záložník Petr Trapp.

Při pozápasových rozhovorem za ním doznívala radost z kabiny Jihomoravanů, kteří rozhodli 10 minut před koncem. Příbram herně nepropadla, jenže opět nedokázala vstřelit gól.

Tým od Litavky zatím vyhrál jedinkrát, když dokázal dát své jediné tři góly v sezoně. Nyní přijde 14denní reprezentační pauza, před kterou kýžený posun nenastal.

„Na tohle jsem hráče upozorňoval. Pokud máte reprezentační pauzu a výsledek není takový, jaký si představujete, leží vám to v hlavě a motáte se v tom,“ potvrdil trenér Petr Rada, že následující dva týdny nebudou lehké.

Čtěte také

Zkušený kouč celý zápas svůj tým hecoval, po 13. minutách svlékat svetr, klečel u autové čáry jako ve startovním bloku, smutně schovával hlavu v dlaních. „Mrzí mě to, protože jsme měli dobrou pohodu, byli jsme připravení, odhodlaní. Pak přijdete na hřiště a je to o tom, abyste to v hlavě překonali a věřili si, to nám schází,“ hledá příčiny Rada.

Příčina je podle něj v hlavách hráčů, tvrdé tréninky tak během pauzy u Litavky probíhat nebudou. „Není to o drilu a tréninkové morálce. Hráči jsou inteligentní a vědí, o co se tu hraje. Ale v každém zápase děláme individuální chyby, ty nás sráží,“ identifikuje Petr Rada problém, který musí Příbram rychle vyřešit, pokud chce v první lize zůstat.

autoři: mva , vman
Spustit audio