Postrádáte pořad Jiřího Anderleho Láska za lásku?

12. prosinec 2015

Od 5. prosince 2015 došlo na Dvojce k programovým změnám. Bylo ukončeno vysílání pořadů, které se reprízovaly. Ale právě proto, že šlo o pořady reprízované, nemusí jejich fanoušci smutnit. Všechny je najdou ve webovém archivu. Navíc pořad Láska za lásku nemizí z vysílání úplně.

Jiří Anderle vytváří už téměř 20 let s neobyčejnou velkorysostí a obdivuhodnou invencí zcela jedinečný pořad Láska za lásku. Bohužel běh času je neúprosný a lidské síly nejsou nevyčerpatelné. Zároveň je úkolem i snahou Českého rozhlasu přinášet posluchačům stále nové nápady a tvůrčí činy.

Pořad Láska za lásku tak nyní uvolňuje prostor pro novou programovou nabídku. V žádném případě ale z vysílání Dvojky nezmizí úplně. Vybrané reprízy i případné nové díly se objeví hlavně ve svátečním programu. V nejbližší době to bude na Boží hod vánoční v pátek 25. prosince 2015 od 17:00.

Celá kolekce dosud odvysílaných dílů (ať už v premiéře nebo v repríze) je taky stále dostupná v audioarchivu na internetových stránkách Českého rozhlasu Dvojka.

Jiří Anderle

Čtěte také

autoři: Jiří Anderle , Český rozhlas Dvojka
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.