Poslouchám život a nebojím se vstupovat do nových dveří, tvrdí zpěvačka Iva Kubelková

16. březen 2022

Mnozí si její jméno spojují s modelingem, ale Iva Kubelková je také moderátorkou, zpěvačkou a textařkou. Má i novou desku a považuje to za zázrak. Co ji v životě těší? Má ráda ženskou sounáležitost? Hrála v divadle? Bylo moderování jejím snem? Je mezi ní a Jaromírem Jágrem kamarádství? Poslechněte si v audiu.

„Vydala jsem desku, ale přišel do toho covid, takže je dva roky nová,“ žertuje. „Ale mám z ní obrovskou radost, protože jsme ji udělali společně s Michalem Pavlíčkem.“

Byla to výzva. „Vždycky jsem poslouchala život a dívala se, kde mi otvírá dveře. Nebojím se do nich vstupovat a člověk by se neměl bát nových výzev, aby nestagnoval a posouvalo ho to dál,“ myslí si zpěvačka a moderátorka.

Inspirace Pavlíčkem

„Počítala jsem s tím, že mě Michal Pavlíček odmítne. Nejsem zavedená zpěvačka a lidé mě vnímají jako modelku, takže to přináší určité předsudky. Ale nebála jsem se a udělala si radost. Michal Pavlíček udělal hudbu a já to otextovala,“ vypráví. 

„Inspirovala mě jeho hudba. Poslal mi pár nahrávek a mě začaly slova samy plynout a skládat dohromady. Najednou jsem cítila, o čem má ta písnička být,“ vysvětluje Iva Kubelková.

autoři: Adéla Gondíková , eh

Související