Pořad Casablanca slaví 13. narozeniny. Přijďte na cestovatelský večírek!

9. leden 2019

Cestovatelský a outdoorový magazín Radia Wave slaví 13 let vysílání! Přijďte v pátek 18. ledna od 19:00 do pražského prostoru Svět Hub na večírek s cestovatelskými projekcemi a setkáním hostů a posluchačů.

Elitní český horolezec Mára Holeček, držitel Zlatého cepínu, chirurg a lékař bez hranic Tomáš Šebek, autor skvělých deníkových knih o svým misích na Haiti, v Afghánistánu a v Jižním Súdánu, dvojice Bikepacking Nomads, která přijela z Nového Zélandu domů do Česka na kolech a ze severu… Tomáš Vejmola aka Tomík na cestách, který si v Bangkoku koupil tuktuk a přijel s ním do rodných Hranic na Moravě… To jsou jen někteří z hostů a přednášejících, na které se můžete těšit!

Večírek se koná v příjemném prostoru Svět Hub v Praze na Vinohradech od 19:00. Adresa je Slovenská 21, Praha 2. Osu večírku budou tvořit hosté vyprávějící svoje výjimečné zážitky v krátkých prezentacích. Večer bude navíc otevřen všem příchozím, kteří se budou o svůj zážitek chtít taky podělit (s fotkami i bez...). Hudbou bude akci prokládat Petr Koláček (World Music Box).

Facebooková událost narozenin Casablanky je tady.

Vystupující:

Horolezec Mára Holeček, držitel nejprestižnějšího ocenění Zlatý cepín

Chirurg a lékař bez hranic Tomáš Šebek

Cyklocestovatel Tadeáš Šíma

Cykocestovatelka Alis Lundová

Jakub Larysz a Dagmar Čechmánková alias Bikepacking Nomads.

Cestovatelka Viktorka Hlaváčková.

Tomáš Vejmola, bláznivý cestovatel s tuktukem

Vstupné je dobrovolné. Těšíme se na vás!

Podívejte se na fotky z minulých narozenin:

autor: Pavel Sladký
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.