Koláčky pro Peggy. Vánoční pohádka o tom, že zázraky se opravdu dějí

19. prosinec 2021

Kouzelný příběh ztracených Midwellských koláčků a ukradeného hlasu. S Milenou Steinmasslovou, Naďou Konvalinkovou nebo Jaromírem Medunou.

Účinkují: Ingrid Tillmann, Sophie Louise Bransten, Dan Kranich, Natálie Drabiščáková, Jaromír Meduna, Milena Steinmasslová, Naďa Konvalinková, Václav Rašilov, Jana Doležalová Franková
Připravila: Marie Špalová
Napsala: Olga Novotná
Dramaturgie: Zuzana Vojtíšková
Zvuk: Ladislav Reich
Hudba: Jiří Strohner
Režie: Jaroslav Kodeš
Natočeno: 2016

Je těsně před Vánoci a lidé shánějí ingredience na slavnostní puding. V krámku hokynářky Turvudové je rušno, ale zase ne tak, jak by si chamtivá majitelka přála. Je rozmrzelá z toho, že se musí starat o němého sirotka, svou neteř Peggy.

Ta je se svým údělem už dávno smířená, ale náhle se v jejím životě objeví pekařský učeň Tom, a především bytosti z kouzelného světa za zrcadlem. Kmotřička, královna a rozpustilý pan Vik němé Peggy pomohou nejen ke štěstí, ale především jí vrátí ztracený hlas. A to je ten největší vánoční dárek.

Co poslouchat při běhu nebo jako kulisu v práci? Poslouchejte mluvené slovo a čtené pohádky na dobrou noc ještě týden po odvysílání on-line zdarma na portálu mujRozhlas. Audioknihy nejde stáhnout. Některé tituly můžete najít ke stažení nebo jako podcast na webu Radioteka.cz.

autor: Tvůrčí skupina Drama a literatura
Spustit audio

Související