Od listopadu měníme charakter nedělního Nočního Mikrofóra

25. říjen 2016

Značka Nočního Mikrofóra se v rozhlasovém éteru vznáší už 51 let. Pořad bude i nadále pohodovým, přívětivým rozhovorem, který tempem odpovídá pozdnímu času, zároveň ale zůstává informačně hodnotným. Od listopadu se jen drobně mění charakter nedělních vydání.

Dvojka se o nedělích vrátí k modelu osvědčenému z dřívějších dob. Rozhovor naváže na předchozí odvysílaný dokument a povedou ho kolegové spjatí s tvůrčí skupinou Dokument: Daniel Moravec, Romana Růžičková a Magdalena Šorelová.

Na fotografii vidíte téměř kompletní tým moderátorů. Stojící zleva: Tomáš Černý, Jitka Novotná, Vasil Fridrich, Jan Cimický, Magdalena Šorelová, Ondřej Kepka, Jiří Werich Petrášek, Romana Růžičková. Sedící zleva: Radka Fišarová, Marie Retková, Zuzana Maléřová, Alena Kumstýřová, Magdalena Švecová. Kromě nedělních „nováčků“ chybí jen Kateřina Dvořáková, Blanka Prudilová a Zora Jandová.

Stojící zleva: Tomáš Černý, Jitka Novotná, Vasil Fridrich, Jan Cimický, Magdalena Šorelová, Ondřej Kepka, Jiří Werich Petrášek, Romana Růžičková. Sedící zleva: Radka Fišarová, Marie Retková, Zuzana Maléřová, Alena Kumstýřová, Magdalena Švecová
Spustit audio