OBRAZEM: Galakoncert Klubu Evergreen ve Zlíně

18. květen 2017

Pořad Českého rozhlasu Dvojka Klub Evergreen slaví páté narozeniny. A to je důvod k oslavě. Moderátoři pořadu Dasha a Jan Smigmator si pro fanoušky připravili rovnou dva narozeninové swingové galakoncerty.

První z nich proběhl v pondělí 15. května v Kongresovém centru Zlín. S Dashou, Janem Smigmatorem a Big Bandem Felixe Slováčka vystoupili hosté Ondřej Ruml a sourozenci Gondolánovi. Téměř tříhodinový program ocenilo publikum potleskem ve stoje.

„Pro nás všechny na pódiu to byl jeden velký hudební svátek a podle reakcí v hledišti to úplně stejně vnímalo i zlínské publikum. Nesmírně milé přijetí a ve finále i nekončící potlesk ve stoje pro nás bylo důkazem toho, že Klub Evergreen a swing obecně má zkrátka smysl. A teď už se všichni moc těšíme do Prahy do ABC,“ dodává Jan Smigmator.

Dva koncerty, dvě města, ale stejně hvězdný program a obsazení. Pokud jsme vás navnadili, přidejte se k nám. Druhý narozeninový koncert Klubu Evergreen proběhne v úterý 23. května v Divadle ABC od 20.00 hodin. Ještě nějaké vstupenky jsou, tak neváhejte. Koupit si je můžete na webu Městských divadel pražských nebo na pokladně Divadla ABC.

autor: Jakub Hritz

Více z pořadu