Netušil jsem, že tady budu bulit, přiznal se čerstvý padesátník Dalibor Gondík

16. březen 2020

Moderátor Dalibor Gondík oslavil dvě výročí. Jednak rok, co moderuje Ranní Dvojku, a taky vlastní 50. narozeniny. „Je to tady,“ prohlásil filozoficky.

Když uslyšel v živém vysílání písničku Roda Stewarta, kterou mu otextoval Aleš Háma, přiznal se Tereze Kostkové s pohnutím: „Netušil jsem, že tady budu bulit.“ Přestože už ji slyšel. Doprovází video, které dala dohromady jeho sestra Adéla.

„Dojalo mě k slzám. Mně se zastavoval tep,“ popsal. Aby ne, když na videu v písni pobrukují jeho kolegové, příbuzní a spolužáci z konzervatoře. Na to, jak se chlap cítí v tomhle věku, se Dalibor Gondík ptal různých kamarádů, kolegů a herců.

Padesátka je zvláštní číslo

„Dost kolegů mi řeklo: Čtyřicet dobrý, šedesát senzační, ale ta padesátka je nějaká divná. Je to pro chlapa zvláštní číslo. Najednou jsi v nějaké skupině. V metru na mě kouká: Pro seniory 55+. A ta pětka už tam je!“   

Říká se, že když člověka po padesátce nic nebolí, je mrtvý. „Mám teď akutní problém na noze, ale kupodivu to není z běhání. Takže ano, bolí. Ale nebolí při běhu, takže mi už nezbývá, než běhat,“ komentoval to se smíchem moderátor v Blízkých setkáních.

Čím měl být podle maminky? Co připravuje? Čím jsou Češi výjimeční?

Spustit audio

Související