Natálie Kocábová: Když jsem single, nenapíšu nic

„Psát povídky jsem začala hned, jak jsem vzala pero do ruky, a nikdy jsem nepřestala,“ svěřuje Halině Pawlowské spisovatelka, scenáristka, dramatička a zpěvačka Natálie Kocábová.

První kniha mi vyšla v sedmnácti letech. A když vyšla, byl to sen. Nic víc jsem v životě nechtěla a tenhle pocit už nic nepřekonalo,“ přiznává Natálie Kocábová. Od té doby už vydala osm knih a letos chystá další. A to i navzdory tomu, že má doma kromě 15letého syna a 6leté dcery i ročního chlapečka.

Psaní bytostně potřebuju

Když mám nejvíc práce a když mám děti malý, tak nejvíc produkuju, protože jsem tak přeplněná, nebo je to někdy náročný, mám tenzi a zdrhám do světa psaní, který bytostně potřebuju. Průšvih pro mě je, když jsem single, to nenapíšu nic. To nasávám život.“

Co ráda čte svým dětem a co naopak rodiče četli jí? Jak ji ovlivnila její rodina plná silných osobností? A čím na ni zapůsobila Indie? Poslechněte si celý rozhovor ze záznamu.

Speciál Haliny Pawlowské Pokračování za chvilku: Co Čech, to Němcová poslouchejte v premiéře ve vysílání Českého rozhlasu Dvojky každý den po 12:00 anebo v repríze po 20:00. Každý díl najdete ještě týden po odvysílání na stránce pořadu zdarma. Díly nejsou ke stažení.

autoři: Halina Pawlowská , and
Spustit audio

Související