O pořadu Na vidličce Romana Pauluse

Vše o surovinách a potravinách, ze kterých s chutí vaříme. Všechny vůně kuchyně servíruje šéfkuchař Roman Paulus.

Roman Paulus je šéf prestižních restaurací Alcron a La Rotonde. V čele Alcronu získal šestkrát michelinskou hvězdu. V letech 2009 a 2010 se stal Kuchařem roku. Byl taky členem kuchyně londýnského hotelu Savoy.

Půl roku strávil na legendární lodi Queen Elizabeth II. Nejvíce zkušeností nasbíral v Rakousku, kde strávil 11 let. Na Dvojce posluchačům radí, jak dobře a kvalitně zpracovávat suroviny.

Historie:
Vysíláme od pondělí do čtvrtka po 13. hodině v Odpoledne s Dvojkou. Od března 2022 najdete audiozáznamy pořadu pouze v Celodenních záznamech Dvojky.

Kdy se pořad vysílá

Čas vysílání
po–čt 13:47Dvojka

Pořad připravují

Další pořady

  • Toulky českou minulostí

    Poutavé vyprávění o české historii a jejích nesmazatelných stopách krajině.

  • Expedice

    Populárně naučný pořad, který vás každou sobotu odpoledne vezme na dobrodružnou výpravu za poznáním.

  • Hobby magazín

    Pořad pro všechny, kteří se neradi nudí.

  • Pochoutkový rok

    Kulinární průvodce pro všechny milovníky jídla. V pořadu vyhlašujeme soutěž o váš nejlepší recept – tentokrát na sladko. Vítěz získá vybavení do kuchyně za 100 000 Kč.