O pořadu Na vidličce Romana Pauluse

Vše o surovinách a potravinách, ze kterých s chutí vaříme. Všechny vůně kuchyně servíruje šéfkuchař Roman Paulus.

Roman Paulus je šéf prestižních restaurací Alcron a La Rotonde. V čele Alcronu získal šestkrát michelinskou hvězdu. V letech 2009 a 2010 se stal Kuchařem roku. Byl taky členem kuchyně londýnského hotelu Savoy.

Půl roku strávil na legendární lodi Queen Elizabeth II. Nejvíce zkušeností nasbíral v Rakousku, kde strávil 11 let. Na Dvojce posluchačům radí, jak dobře a kvalitně zpracovávat suroviny.

Historie:
Vysíláme od pondělí do čtvrtka po 13. hodině v Odpoledne s Dvojkou.

Pořad připravují

Další pořady

  • Šťastnou cestu

    Páteční odpolední blok informací, pohody a také soutěží s Janem Rosákem. Ideální k poslechu při cestě na celovíkendový výlet.

  • Hobby magazín

    Pořad pro všechny, kteří se neradi nudí.

  • Country jízda speciál

    Známé písničky českých i světových folkových a country autorů a interpretů. Připravuje a slovem provází Petr Vacek.

  • eRko

    Magazín o Českém rozhlase. Novinky z vysílání, zajímavosti ze zákulisí, rozhovory se zajímavými lidmi i soutěž o ceny. Moderuje Jan Kovařík.