O pořadu Na vidličce Romana Pauluse

Vše o surovinách a potravinách, ze kterých s chutí vaříme. Všechny vůně kuchyně servíruje šéfkuchař Roman Paulus.

Roman Paulus je šéf prestižních restaurací Alcron a La Rotonde. V čele Alcronu získal šestkrát michelinskou hvězdu. V letech 2009 a 2010 se stal Kuchařem roku. Byl taky členem kuchyně londýnského hotelu Savoy.

Půl roku strávil na legendární lodi Queen Elizabeth II. Nejvíce zkušeností nasbíral v Rakousku, kde strávil 11 let. Na Dvojce posluchačům radí, jak dobře a kvalitně zpracovávat suroviny.

Historie:
Vysíláme od pondělí do čtvrtka po 13. hodině v Odpoledne s Dvojkou.

Kdy se pořad vysílá

Čas vysílání
po–čt 13:17Dvojka

Poslední záznamy

Pořad připravují

Další pořady

  • Hvězdné návraty

    Příběhy českých herců a komiků.

  • Až na dřeň

    O radostech i trápeních se známými osobnostmi. Moderuje Kateřina Kubalová.

  • Pochoutkový rok

    Kulinární průvodce pro všechny milovníky jídla. V rámci pořadu vyhlašujeme soutěž Pochoutkový rok o váš nejlepší recept. Vítěz získá vybavení do kuchyně za 100 000 Kč.

  • Zelný rynk

    Literárně-publicistický magazín Aleny Blažejovské přináší texty a seriály předních spisovatelů, psychologů, sociologů, ale i začínajících tvůrců.