O pořadu Na vidličce Romana Pauluse
Vše o surovinách a potravinách, ze kterých s chutí vaříme. Všechny vůně kuchyně servíruje šéfkuchař Roman Paulus.
Roman Paulus je šéf prestižních restaurací Alcron a La Rotonde. V čele Alcronu získal šestkrát michelinskou hvězdu. V letech 2009 a 2010 se stal Kuchařem roku. Byl taky členem kuchyně londýnského hotelu Savoy.
Půl roku strávil na legendární lodi Queen Elizabeth II. Nejvíce zkušeností nasbíral v Rakousku, kde strávil 11 let. Na Dvojce posluchačům radí, jak dobře a kvalitně zpracovávat suroviny.
Historie:
Vysíláme od pondělí do čtvrtka po 13. hodině v Odpoledne s Dvojkou.
Pořad připravují
Další pořady
-
Pochoutkový rok
Kulinární průvodce pro všechny milovníky jídla. V rámci pořadu vyhlašujeme soutěž Pochoutkový rok o váš nejlepší recept. Vítěz získá vybavení do kuchyně za 100 000 Kč.
-
Zelný rynk
Literárně-publicistický magazín Aleny Blažejovské přináší texty a seriály předních spisovatelů, psychologů, sociologů, ale i začínajících tvůrců.