O pořadu Na vidličce Romana Pauluse

Vše o surovinách a potravinách, ze kterých s chutí vaříme. Všechny vůně kuchyně servíruje šéfkuchař Roman Paulus.

Roman Paulus je šéf prestižních restaurací Alcron a La Rotonde. V čele Alcronu získal šestkrát michelinskou hvězdu. V letech 2009 a 2010 se stal Kuchařem roku. Byl taky členem kuchyně londýnského hotelu Savoy.

Půl roku strávil na legendární lodi Queen Elizabeth II. Nejvíce zkušeností nasbíral v Rakousku, kde strávil 11 let. Na Dvojce posluchačům radí, jak dobře a kvalitně zpracovávat suroviny.

Historie:
Pořad se vysílal v letech 2020 až 2022 během Odpoledne s Dvojkou. Od března 2022 najdete audiozáznamy pořadu pouze v Celodenních záznamech Dvojky.

Pořad připravují

Další pořady

  • Zálety Aleny Zárybnické

    To si nemůžete nechat ujít. Vypravte se s oblíbenou televizní moderátorkou každý týden na zálety!

  • Stopy, fakta, tajemství...

    Pořad, který je vyvrcholením životního pátrání, zkušeností, hledání v archivech, vášně pro postihnutí pravdy a nacházení souvislostí hlavního protagonisty Stanislava Motla.

  • Desky, pásky, vzpomínky

    Písničky, které provázely život slavných muzikantů. Vyprávění hudební osobnosti o svém životě, inspiraci, rodině i přátelích, spoluhráčích a dalších zajímavostech.

  • Pochoutkový rok

    Kulinární magazín, ve kterém soutěží vaše posluchačské recepty. Rok 2025 je na sladko. Startujeme 9. března! Pochlubte se svým rodinným sladkým receptem a vyhrajte!