Na sluneční straně. Nová detektivka ze série s Janou Strykovou jako kapitánkou Králíčkovou

18. prosinec 2022

V domově pro seniory s poetickým názvem Na sluneční straně došlo k náhlému a velmi podezřelému úmrtí. K případu je povolána kapitánka Králíčková. Protože její parťák má dovolenou z důvodů, které jsou u policisty víc než překvapivé, musí kapitánka případ vyřešit sama. V domově shodou okolností žije její maminka. Králíčková brzy zjistí, že vztahy mezi klienty nejsou zrovna prozářeny sluncem. O to je pro ni vyšetřování, které navíc probíhá v adventním čase, těžší.

Osoby a obsazení: Jana Stryková (kapitánka Dana Králíčková), Daniela Kolářová (Věra Králíčková), Jan Vlasák (šéf krajského velitelství), Jan Cina (policista Robert Růžička), Vasil Fridrich (Pavel Skalský), Petra Špalková (vrchní sestra), Kajetán Písařovic (Petr Pažout), Jaroslav Someš (Vendelín Dupal), Libuše Švormová (Julie Skálová), Iva Hütnerová (Erika Kropáčková), Dušan Sitek (Horymír Houska), Lucie Trmíková (Ema Machytková), Eva Petrová (Klára Liptáková), Zdeňka Sajfertová (Hedvika Ovčárová), Johana Kyselková (Madla), Tomáš Marger (Doucha)
Napsal: Jiří Hubička
Dramaturgie: Martin Velíšek
Zvuk: Dominik Budil
Zvuková spolupráce: Jakub Rataj
Hudba: Jan Šikl
Režie: Petr Mančal
Premiéra: 18. 12. 2022

Kupujte na Radioteka.cz

Co poslouchat při běhu nebo jako kulisu v práci? Poslouchejte živě ve vysílání Českého rozhlasu Dvojky anebo pak zdarma na jejím webu. Stránka Hry a četba nabízí mluvené slovo zdarma on-line ještě týden po odvysílání. Audioknihy nejde stáhnout. Některé tituly najdete v prodeji na CD nebo ke stažení v mp3 na webu Radioteka.cz. Další audioknihy zdarma najdete i jako podcast na portálu mujRozhlas.

autor: Tvůrčí skupina Drama a literatura
Spustit audio

Související