„Na prvním rande si dala to nejdražší.“ Adriana a Luděk Sobotovi u Jana Čenského

17. květen 2020

„Na cestách se nám dějí strašné věci. Když jsme byli v Indii, měl jsem pocit, že jsem tam žil,“ říká Luděk Sobota, který do studia přišel se svojí ženou Adrianou.

„Šel jsem na holotropní dýchání a zjevil se mi ašram, bohyně v zelených šatech a dědeček na rýžovém políčku. Zážitek to byl šokující, zopakovat bych si to nechtěl,“ odmítá Luděk Sobota. „Ze spaní pak mluvil v Indii cizí řečí,“ dodavá jeho žena Adriana.

První večeře? Krevety a martini

Luděk se s Adrianou poznali při natáčení filmu Hodinářova svatební cesta korálovým mořem. „Já tam byla na praxi z filmové školy. Luděk mi půjčil kabát, začali jsme si povídat a pozval mě na večeři.“

„Po roce mi říkal, jak ho zarazilo, že jsem si dávala to nejdražší. Suché martini a krevety. Já si tehdy říkala, že když už se s ním asi nikdy neuvidím, tak se dobře najím a napiju,“ směje se Adriana Sobotová.

Mám rád slivovici, to moji ženu dráždí

Co se týče jídla a pití, známému komikovi prý chutná vše, co uvaří jeho žena. „Z pití mám nejradši slivovici. To moji ženu dráždí,“ směje se Sobota. Jeho žena mu ale v samém závěru pořadu vysekla poklonu. Za co? Poslechněte si.

autoři: Jan Čenský , zk
Spustit audio

Související