Na pohovce Jožky Kubáníka živě se Simonou Stašovou ve Slováckém divadle

31. října 2022 jste na prknech Slováckého divadla v Uherském Hradišti mohli „naživo“ vidět natáčení talk show rozhlasového pořadu Na pohovce Jožky Kubáníka.

Na pohovce Jožky Kubáníka - tak se jmenuje talk show Českého rozhlasu Zlín, ve které herec Josef Kubáník každou sobotu od 15 hodin zpovídá zajímavé osobnosti a s humorem, nadhledem a empatií s nimi probírá neméně zajímavá témata.

A protože zábavy, dobré muziky a humorných historek není nikdy dost, rozhodli jsme se ve spolupráci se Slováckým divadlem v Uherském Hradišti užít si oblíbený pořad naživo přímo na jevišti s vámi posluchači coby diváky.

Stalo se tak 26. listopadu 2021 a hostem byla herečka Bára Hrzánová, herec David Vaculík a cimbálová muzika Ohnica. 11. dubna 2022 pak proběhla druhá "živá pohovka" s hosty Ondřejem Brzobohatým, hercem Jiřím Hejcmanem a cimbálovou muzikou Cifra.

A k pátým narozeninám Českého rozhlasu Zlín jsme sobě i vám nadělili další příležitost užít si fajn večer. 31. listopadu 2022 jsme ve Slováckém divadle nabídli talk show Jožky Kubáníka s oblíbenými herečkami Petrou Staňkovou a Simonou Stašovou. Nechyběla ani cimbálová muzika Cifra a sbor Viva la musica.

To nejlepší z této „živé pohovky“ samozřejmě přineseme i ve vysílání Českého rozhlasu Zlín v některém z dalších dílů pořadu Na pohovce Jožky Kubáníka, který můžete poslouchat každou sobotu po 15. hodině.

Všechny hosty a rozhovory z pořadu Na pohovce Jožky Kubáníka najdete i na webu https://rozhl.as/Kubanik nebo v podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio

Související