„Mohla jsem být v Bruselu.“ Dana Batulková a Mariana Prachařová u Jana Čenského

15. březen 2020

Když se objevila, myslela jsem si, že je to cizí paní, říká o své dceři herečka Dana Batulková. Mariana Prachařová, se kterou přišla do studia, totiž po letech změnila barvu vlasů.

Když Dana Batulková soutěžila ve StarDance, chodila její dcera Mariana na každý přenos. „Byla jsem na ni pyšná. Mamka si to užívala. Dodnes na soutěž chodíme,“ prozrazuje Mariana.

„Vidíte, a já říkala mému tanečnímu partnerovi Janu Onderovi, kdo by posílal hlasy ženské kolem padesátky. Ale pořád jsme popolézali dál a dál,“ glosuje vlastní účast a konečné vítězství Dana Batulková.

I společný kvíz ukázal, že Dana Batulková je nejvíc pyšná na své děti a vítězství ve StarDance. Radost jí udělá společně strávený víkend a vínečko s kamarádkou. Ráda cestuje kamkoliv, kde je teplo a moře. A je celoživotní fanynkou Karla Gotta.

K jídlu má ráda kachnu a vepřo-knedlo-zelo. „A taky chleba s máslem,“ dodává Mariana. „Já už večer nechci jíst, a ona si k televizi přinese obložené prkýnko.“

Co je letos čeká? Co Dana ráda dělá, když nic nemusí? Zamíří k divadlu i Mariana? Co nejraději její bratr Jakub Prachař vaří?

autoři: Jan Čenský , zk
Spustit audio

Související