Moderní verzí sušení potravin je lyofilizace
26. červen 2013
Milan Houška z Výzkumného ústavu potravinářského Praha nám radil s uchováváním čerstvých potravin. Více se dozvíte v neautorizovaném a needitovaném přepisu zvukového záznamu vysílání, který je přílohou tohoto příspěvku.
Autorizovaným dodavatelem doslovných elektronických přepisů pořadů Českého rozhlasu je NEWTON Media, a.s. Texty neprocházejí korekturou.
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.