Moderní verzí sušení potravin je lyofilizace

26. červen 2013

Milan Houška z Výzkumného ústavu potravinářského Praha nám radil s uchováváním čerstvých potravin. Více se dozvíte v neautorizovaném a needitovaném přepisu zvukového záznamu vysílání, který je přílohou tohoto příspěvku.

Autorizovaným dodavatelem doslovných elektronických přepisů pořadů Českého rozhlasu je NEWTON Media, a.s. Texty neprocházejí korekturou.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.