Lidi mě srovnávají s Karlem Gottem a mně se to nelíbí. Karel byl jen jeden, tvrdí Marek Ztracený

14. listopad 2022

„Na Českých slavících jsem byl šťastný, i když to pro mě byly nervy. Nejsem šoubyznysový typ a trochu se straním. Ale já to tak mám,“ svěřuje se zpěvák, který už má druhou cenu v anketě popularity. Na čem mu nejvíc záleží? Letí pro něj čas? Co prozradil o svém synovi? Je složité točit klipy? Jaké má vzpomínky na svého prvního slavíka? Co připravuje?

„Mám radost, že mi fanoušci připravili podruhé takový večer, ale na cenách můj život nestojí. Přízeň fanoušků je pro mě to hlavní,“ tvrdí Marek Ztracený. „Kromě toho, moje rodina a kamarádi se ke mně pořád chovají stejně a stahují mě z obláčku. Hned si uvědomím, odkud jsem a kde je moje místo. Dávám si pozor, aby mě to nepřeválcovalo,“ ujišťuje zpěvák a skladatel, který si prý nikdy na Českého slavíka nepomyslel. „Karel Gott se mi zdál nesmrtelný,“ přiznává.

O to víc si váží vzájemné spolupráce s Gottem. „Měl jsem to štěstí, že jsme spolu pracovali a stihli jednu písničku. Hrozně jsem se bál. Nikdy na to nezapomenu a ani na chvilku jsem neměl pocit, že se povyšuje. Spousta lidí mě s ním srovnává a mně se to vůbec nelíbí. Karel byl jen jeden a Ztracený je taky jeden. Nikdy jsem neměl v plánu být jeho nástupcem. Jestli máme něco společného, tak je to vztah k fanouškům. Mě upřímně nic jiného nezajímá,“ uzavírá Marek Ztracený.

autoři: Tereza Kostková , eh

Související