Tereza Kostková

Moderátorka

Moderuji pořad Blízká setkání.

Mimo rozhlas:
Narodila jsem se jako čtvrtá dcera široké, divadlem podmíněné rodiny. Co do biologické a genetické předurčenosti jsem ovlivněna nejen právě dědící se láskou k divadlu, ale také krví španělskou a německou. Jako správný blíženec jsem se už v dětství věnovala nejrůznějším zálibám, jako byl klavír, balet, rytmika, flétna, výtvarka, step, francouzština.

A zcela proti očekávání „správného blížence“ jsem u lecčeho i dlouhá léta vydržela. Vystudovala jsem Vyšší odbornou školu hereckou v Praze Michli, obor herečka/moderátorka. V prosinci roku 2006 jsem se vdala a v červnu 2007 se nám narodil syn Antonín.

Miluji a hraji divadlo, občas se objevím i v televizním pořadu, seriálu a třeba i ve filmu. Jsem taky patronkou několika organizací, jako je Veselý senior nebo dětského oddělení Slezské nemocnice v Opavě.

Co mě baví:
Mám ráda štrúdl, ledovou sprchu a hvězdnou oblohu. Nemám ráda rýmu, zabedněnce a odpadky. Ráda stojím na břehu moře, nerada stojím ve frontě v supermarketu. Líbí se mi, když se druhý usmívá a nelíbí se mi, když mi metro ujede před nosem.

Všechny články

Stránky

Sledujte nás

Kolegové